Frank de Bot Logo (F) Transparent

culinair

Deze c hadden we aanvankelijk catering genoemd. Het gaat immers om eten en drinken op locatie. Maar omdat wij de lat nu eenmaal hóóg leggen in alles wat we doen, vonden we culinair een betere benaming. Een geslaagd evenement kan immers niet zonder goed eten en drinken. U zult maar complimenten krijgen voor de aankleding en entertainment, maar dan meteen de toevoeging ‘alleen jammer dat het eten tegenviel’. Dat wilt u niet en dat willen wij al helemaal niet.

Daarom kunt u bij ons culinair gezien op elk gewenst niveau insteken. U wilt een sterrenchef, die voor uw gasten live komt koken? Wij regelen het. De moderne topkok is immers een artiest, een genoegen om in actie te zien. U wilt eten en drinken in een bepaald thema? Ook daar zorgen wij voor. En het spreekt dan natuurlijk voor zich dat al dat lekkers óok nog eens gastvrij en vakkundig uitgeserveerd wordt. Zodat het in alle opzichten naar méér smaakt.

LET’S OFYR
De Ofyr barbecue is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De Ofyr is in zijn eenvoud een ongelofelijk veelzijding kooktoestel. Deze barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

SHOW COOKING
De culinaire mogelijkheden met een Ofyr op uw feest zijn talrijk. Samen kunnen we overleggen welke gerechten het beste bij uw bijeenkomst passen. En natuurlijk plannen we één of meerdere Ofyr chefs voor u in die uw gasten tot in de puntjes zullen verzorgen.

KOKEN MET STERREN
In onze pop-up restaurants werken we samen met 12 topchefs waarvan 6 een Michelenster. Ze presenteren zich met hun brigade vanuit de open keuken midden in onze restaurants. U kunt met uw groep bij ons komen genieten, maar net zo graag komen de topchefs naar u toe!

FOOD TRUCKS OP LOCATIE
Voor verschillende bedrijven hebben we ‘borrels’ mogen organiseren waar we foodtrucks hebben ingezet. De gasten blijven lekker in beweging en kunnen zelf kiezen wat ze lekker vinden. Sfeervol en heel informeel! Op bijgaande foto’s een kerstborrel voor 550 gasten met 8 verschillende foodtrucks en een rijdende bar.