Frank de Bot Logo (F) Transparent

de creator

Ik ben Frank de Bot en ik durf mezelf wel een creatieve duizendpoot te noemen. Die brede creativiteit steek ik voor mijn klanten en potentiële klanten graag in wat ik het liefste doe: ondernemers helpen met het creëren, produceren en organiseren van ál hun feestelijke evenementen. Zakelijk of privé, groot of héél groot, aan huis, op het bedrijf óf op één van onze eigen feestlocaties. Dat doe ik bijgestaan door een uiterst gedreven en vakkundig topteam. Want: alléén ga je sneller, maar sámen kom je verder!

Wat wij voor u doen, doen wij graag perfect. En dan op het moment dat het erom gaat. Dan moet alles er staan, zoals afgesproken is. Goed is dan niet goed genoeg, want we doen het voor u! We kijken niet naar tijd, maar steken al onze aandacht in uw wensen. Zo kunnen we verdieping bieden en dat alles vertalen in maatwerk. Daarbij moeten álle onderdelen van het evenement in dezelfde kwaliteit op elkaar zijn afgestemd. Wij garanderen zo een optimale beleving, waarbij u als organisator zélf ook ten volste kunt genieten van wat u uw gasten voorschotelt.

Evenementen creëren is een kunst. Wij beheersen die kunst tot in de finesses en leven ons daar graag in uit. Verwachtingen zijn er om waargemaakt, maar liever nog overtroffen te worden. Uw evenement is bij ons in goede handen. Dat is een geruststellende gedachte. Zo weet u dat u het los kunt laten. En kunt gaan genieten.

ons team

U heeft het eerder op deze website al kunnen lezen, in het portret van De Creator: alléén ga je sneller, maar sámen kom je verder! Daarom bestaat Frank de Bot™ dus ook niet alleen uit Frank de Bot, maar wordt deze omringd door een topteam. Samen vormen wij de basis voor elk evenement.

Graag stellen we hier ook de overige teamleden aan u voor.

Merlijn Haak is onze man op het vlak van technical support. Uiteraard in het bezit van twee rechterhanden en daarom dé oplossing voor elke technische uitdaging.

Britt Verstappen is verantwoordelijk voor Creative, Sales en Marketing. De jongste van het stel. Binnengekomen als stagiaire en daarna gewoon blijven hangen. Breed inzetbaar. Sterk in dtp, Social Media en website bouw