Frank de bot

Frank de Bot™ helpt ondernemers met het creëren en produceren van kleine en grote evenementen. Zowel zakelijk als privé. Op het bedrijf, bij u thuis, een opening, een jubileum, verjaardag, relatiebijeenkomst, of uw beursstand. 

We geloven op zo’n moment in de meest pure vorm van communicatie. Face tot face, driedimensionaal, én met beleving en emotie. We zorgen voor effect en impact door interactie, energie en inhoud.

Onze praktische creativiteit sluit aan bij de cultuur en wensen van de klant. We zijn inventief in het bedenken van een oplossing voor elk probleem. Doordat we nieuwsgierig zijn naar het ‘waarom’ achter iedere vraag, brengen we beleving en diepgang in uw evenement.

Creëren en produceren van onvergetelijke momenten doe je niet alleen. Met een trackrecord van ruim 15 jaar, voelen we ons als een spin in het web met een netwerk van ervaren en enthousiaste co-creators.

Vakmensen met net zoveel passie als wij. Van cateraars die uw boodschap laten proeven, inrichters die uw smaak aanvoelen, technici die met het juiste licht en geluid uw boodschap in beeld kunnen brengen, entertainers die uw evenement voorzien van het juiste entertainment en grafisch ontwerpers die helpen bij het maken van alle visuele items.

We zijn vakmensen, we weten dat het in één keer goed moet. We gaan altijd voor optimaal resultaat, met de grootste beleving voor iedereen. Gezamenlijk maken we uw verwachtingen waar. Of liever nog iets meer!

U kunt het los laten…