pop-up concepten

Frank de Bot™

Pop-up restaurant
Asperges in het veld

Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim 2 weken lang zal er  een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.

Pop-up restaurant
Vis aan het water

Vis aan het water is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit, en beleving elkaar vinden. Culinair genieten van heerlijke visgerechten in een unieke omgeving.Twaalf dagen lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen op Landgoed het Aalsven in Oisterwijk.

Pop-up restaurant
Wild in het Groene Woud

Wild in het Groene Woud is een prachtig evenement waar top-chefs koken met het beste wat Brabant te bieden heeft. Culinair genieten van (h)eerlijke wildgerechten in een unieke omgeving. Twee weken lang verrijst er  een stijlvol pop-up restaurant op een prachtige locatie midden in het woud.

Club73

Lekker na je werk borrelen op een te gekke locatie. Altijd in een sfeervolle ambiance. Lekker relaxed, tof entertainment, heerlijke live cooking fingerfood gerechtjes. Bij Club73 ontmoet je mooi geklede mensen. Eet je heerlijke fingerfood gerechten. Is er altijd een fantastische line up van artiesten. En kan je de gehele avond lekker dansen. Samen met je collega’s, vrienden, vriendinnen en relaties.