technical
event support

De nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Zo bieden we naast verhuur van materiaal, meubilair én medewerkers nu ook technische ondersteuning. Want elk feest of evenement komt pas optimaal tot zijn recht, wanneer alles ook technisch tot in de puntjes is verzorgd.

We zijn daarom een samenwerking aangegaan met TES by Merlijn. Met hem hebben we een partner, die technisch gezien van alle markten thuis is. Zo kunnen we onze klanten nog beter gaan ondersteunen op technisch en facilitair gebied. Van het opbouwen van bars met apparatuur tot allerhande technische ondersteuning die voor een evenement nu eenmaal noodzakelijk is.

Merlijn is helemaal op zijn plek in de wereld van feesten, partijen en evenementen. Hij is flexibel, houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarbij luistert hij altijd goed wat de opdrachtgever wil en zorgt voor totale ondersteuning op technisch vlak. ‘Kan niet’ staat simpelweg niet in zijn woordenboek. Met de samenwerking met Merlijn kunnen we overal en altijd zorgen voor passend licht en geluid, podiumbouw, een stroom- en waterplan op maat, het aansturen van de op- en afbouw en álles wat u nog meer nodig heeft.