varen met freek

"culinaire vaartochtjes door de biesbosch"

Laat u verassen door de prachtige Nederlandse natuur die de Biesbosch te bieden heeft. Geniet alleen met uw eigen gezelschap van een culinair hapje en drankje en bewonder de prachtig langzaam voorbij glijdende vergezichten van Nationaal Park de Biesbosch. 

 

"Alles gericht op uw persoonlijke wensen"

Bij Varen met Freek richten wij ons zoveel mogelijk op volledig op maat gemaakte vaartochtjes geheel naar uw wens. Van A tot Z en tot in de kleinste details, zodat u zorgeloos culinair kan genieten midden in de natuur. 

of u nu 3, 6 of 9 uur wilt varen, door de Biesbosch of via het Markkanaal naar Breda, lunchen op de boot of bij een restaurant, uw aanvraag is om waargemaakt, maar liever nog om overtroffen te worden.

highlights

Privé boot

In de Biesbosch

Privé schipper

Open bar

Gericht op uw wensen

Hapjes op maat

"De boot word volledig ingericht naar uw wensen en is klaar voor vertrek"

U en uw eigen gezelschap worden persoonlijk verwelkomt op privé sloep door onze ervaren schipper.

– Alleen varen met uw eigen gezelschap van maximaal 10 personen

–  Minimale afname van 3 uur varen. Prijs voor 4 personen €125,00 per uur incl. schipper en brandstof €15,00 extra per persoon per uur.

– Reserveren vanaf 21 jaar

"Freek is de naam van Frank de Bot zijn eerste kleinzoon die geboren is in 2021, het zelfde bouwjaar als de boot"

Freek is een luxe Asloep 770 met 4 cilinders Vetus 42pk. Bij het ontwerp en de bouw zijn luxe, comfort en veiligheid de belangrijkste uitgangspunten geweest. Hierdoor kunt u genieten van veel zit- en beenruimte, hoge rugzitting waardoor u uren zitcomfort heeft, luxe handgemaakte kussens die in combinatie met de persoonlijk uitbreidbare tafel de luxe bieden die u van ons gewend bent. De  overkapping bied u schaduw, maar u kunt ook ervoor kiezen om deze volledig open te zetten om te genieten van het grote zonnedek. Verder is Freek uitgerust met de noodzakelijke technieken en middelen om u een veilige vaart te kunnen bieden.  

Stijlvol lunchen en dineren midden in de natuur

Wanneer u benieuwd bent wat wij zoal voor u zouden kunnen betekenen, dan is een bezoek aan één van onze stijlvolle pop-up restaurants een prima manier om nader kennis met ons te maken. 

Bekijk de smakelijke beelden bij onze concepten pagina. Of beter nog: kom eens bij ons eten!