Frank de Bot Logo (F) Transparent

varen met freek

"culinaire vaartochtjes door de biesbosch"

Mogen wij u voorstellen aan Freek?

Freek is niet alleen de naam van de eerste kleinzoon van Frank, het is óók de naam van onze nieuwste aanwinst: een luxe, 8 meter lange Asloep. Ze kennen hetzelfde bouw- dan wel geboortejaar: 2021.

Wij zien in Varen met Freek een prachtige nieuwe manier om u, met de luxe die u van ons gewend bent, eens heerlijk te laten genieten. Hiermee kunnen we unieke en exclusieve belevenissen voor u en uw eigen gezelschap creëren, maar dan wel héél anders dan met onze andere activiteiten.

Stapt u bij ons in voor een ervaring om niet snel meer te vergeten?

"uren lang comfortabel vaarplezier"

Door te gaan Varen met Freek kiest u voor een culinaire boottocht door de prachtige Biesbosch. U bent met uw eigen gezelschap exclusief bij ons te gast en wordt persoonlijk aan boord verwelkomd door onze ervaren schipper. Samen nemen wij u vervolgens mee voor een vaartocht van minimaal 3 uur.

Onze Freek is een luxe Asloep 770, met een 4 cilinders 42pk Vetus diesel binnenboordmotor. Luxe, comfort en veiligheid zijn de uitgangspunten waarmee de sloep ontworpen en gebouwd is. Freek is goedgekeurd voor maximaal 11 personen, beschikt over volop zit- en beenruimte en staat met hoge rugzittingen en luxe handgemaakte kussens garant voor uren lang comfortabel vaarplezier. De uitklapbare tafel biedt daarnaast voldoende ruimte om lekker wat te eten. Met de verstelbare kap kan de sloep worden omgetoverd tot één groot zonnedek. De kap biedt ook welkome schaduw. U kunt met maximaal 10 gasten reserveren.

 

 

Gaat u mee? Reserveer dan snel!

highlights

Privé boot

In de Biesbosch

Privé schipper

Open bar

Gericht op uw wensen

Hapjes op maat

"Welkom aan boord!"

Na het plaatsen van een reservering nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om met u de beschikbaarheid en uw wensen te bespreken. Als de reservering mondeling is bevestigd volgt hierna een factuur per mail. Na betaling van de factuur is uw reservering definitief!

  • U vaart altijd alleen met uw eigen gezelschap.
  • U kunt varen met een gezelschap vanaf 2 tot maximaal 10 personen.
  • De minimale vaartijd is 3 uur. De vaarkosten bedragen €125,00 per uur. Deze prijs is inclusief voorbereiding, schipper (evt. schippers assistent), brandstof en BTW.
  • Wij verzorgen graag uw catering, maar het is ook mogelijk om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen.
  • Iedereen is welkom aan boord! De reservering kan alleen geplaatst worden door iemand vanaf 21 jaar of ouder.

"eten en drinken wat ú lekker vindt"

Met Varen met Freek staan wij voor kwaliteit en voor persoonlijk maatwerk. U bent onze gast en wij doen er alles aan om uw verblijf aan boord zo optimaal mogelijk te maken. De lat mag daarbij hoog worden gelegd. Wij hebben met onze rijke evenementenervaring oog voor detail en garanderen dat het u aan niets ontbreekt.

Onze Freek is niet alleen voorzien van een ruime binnenboord koelkast, maar beschikt ook nog eens over een Rieber Gastronorm koelbox. Zo kunnen wij u de gehele tocht door blijven voorzien van ijskoude drankjes. Maar we bieden veel meer culinaire opties. De drankjes gaan van fris en alcoholvrij tot luxe wijnen en champagne. Het is ook mogelijk om uw eigen dranken mee te nemen. Op het gebied van eten komt u evenmin iets tekort. U kunt uw eigen hapjes meenemen óf kiezen uit een van onze food arrangementen.

Borrelplanken, luxe broodjes, sushi of liever toch iets anders? Wij houden rekening met al uw wensen.

Wanneer u dat wilt varen we via het Markkanaal naar Breda en lunchen we daar aan boord, of bij een eetgelegenheid naar keuze. Ons uitgangspunt is om uw culinaire verwachtingen niet alleen waar te maken, maar liever nog te overtreffen

Stijlvol lunchen en dineren midden in de natuur

Wanneer u benieuwd bent wat wij zoal voor u zouden kunnen betekenen, dan is een bezoek aan één van onze stijlvolle pop-up restaurants een prima manier om nader kennis met ons te maken. 

Bekijk de smakelijke beelden bij onze concepten pagina. Of beter nog: kom eens bij ons eten!