Frank de Bot Logo (F) Transparent

verhuur van bars,
meubilair & méér

Wij mogen dan al wat jaartjes meelopen: we zijn zeker niet vies van vernieuwing. Zo presenteren we u op deze plek graag onze verhuur-tak. Want waarom zouden wij al die prachtige bars, dat sfeervolle meubilair en die geweldige Ofyr barbecues alleen maar voor onze eigen evenementen gebruiken? We kunnen ons helemaal voorstellen dat we u er óók een groot plezier mee doen. Gewoon, voor het opluisteren van een feestje bij u thuis. Of voor een bijzondere bedrijfsborrel. Of voor welke andere gelegenheid dan ook.

Wat wij verhuren is zónder uitzondering van de kwaliteit die we zélf ook gebruiken bij onze projecten en onze pop-up restaurants. Fraai, functioneel en prettig in het gebruik. Wat u bij ons huurt bouwen wij op én breken we ook weer af. Zoals het hoort. Want daardoor blijft de kwaliteit van de materialen gewaarborgd, voor u, voor de klant ná u én voor een volgende gelegenheid. De digitale verhuurbrochure hieronder biedt een volledig overzicht van wat wij voor u in huis hebben. U weet ons te vinden!

Check hier onze digitale verhuur brochure

Met Ofyr heb je een geweldige barbecue beleving, thuis of op de zaak.

technical
event support

De nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Zo bieden we naast verhuur van materiaal, meubilair én medewerkers nu ook technische ondersteuning. Want elk feest of evenement komt pas optimaal tot zijn recht, wanneer alles ook technisch tot in de puntjes is verzorgd.

We zijn daarom een samenwerking aangegaan met TES by Merlijn. Met hem hebben we een partner, die technisch gezien van alle markten thuis is. Zo kunnen we onze klanten nog beter gaan ondersteunen op technisch en facilitair gebied. Van het opbouwen van bars met apparatuur tot allerhande technische ondersteuning die voor een evenement nu eenmaal noodzakelijk is.

Merlijn is helemaal op zijn plek in de wereld van feesten, partijen en evenementen. Hij is flexibel, houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarbij luistert hij altijd goed wat de opdrachtgever wil en zorgt voor totale ondersteuning op technisch vlak. ‘Kan niet’ staat simpelweg niet in zijn woordenboek. Met de samenwerking met Merlijn kunnen we overal en altijd zorgen voor passend licht en geluid, podiumbouw, een stroom- en waterplan op maat, het aansturen van de op- en afbouw en álles wat u nog meer nodig heeft.