verhuur van bars,
meubilair & méér

Wij mogen dan al wat jaartjes meelopen: we zijn zeker niet vies van vernieuwing. Zo presenteren we u op deze plek graag onze verhuur-tak. Want waarom zouden wij al die prachtige bars, dat sfeervolle meubilair en die geweldige Ofyr barbecues alleen maar voor onze eigen evenementen gebruiken? We kunnen ons helemaal voorstellen dat we u er óók een groot plezier mee doen. Gewoon, voor het opluisteren van een feestje bij u thuis. Of voor een bijzondere bedrijfsborrel. Of voor welke andere gelegenheid dan ook.

Wat wij verhuren is zónder uitzondering van de kwaliteit die we zélf ook gebruiken bij onze projecten en onze pop-up restaurants. Fraai, functioneel en prettig in het gebruik. Wat u bij ons huurt bouwen wij op én breken we ook weer af. Zoals het hoort. Want daardoor blijft de kwaliteit van de materialen gewaarborgd, voor u, voor de klant ná u én voor een volgende gelegenheid. De digitale verhuurbrochure hieronder biedt een volledig overzicht van wat wij voor u in huis hebben. U weet ons te vinden!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Check hier onze digitale verhuur brochure

Met Ofyr heb je een geweldige barbecue beleving, thuis of op de zaak.

Een Ofyr set is al te huur vanaf €350 per dag