Frank de Bot Logo (F) Transparent

creatie

IDEE ONTWERP UITVOERING
Natuurlijk is creativiteit een niet weg te denken element van alle vier de pijlers. Maar als we het over creatie hebben, dan bedoelen we hier toch vooral de aankleding, de styling van de locatie. Ongeacht of het evenement nu op uw bedrijfslocatie, bij u thuis óf op een van onze locaties plaatsvindt: alles staat of valt bij een onvergetelijke ambiance. Dat begint al met het ontwikkelen en bedenken en komt volledig tot bloei bij het uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is qua decoratie, kleuren en verdere styling. U wilt immers geen losse elementen: u wilt één overdonderend geheel.

ALUHAL
Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Er zijn verschillende kleuren zoals; wit, beig,e zwart en transparant. Er zijn vele lengte- en breedtecombinaties mogelijk.

IVORY TENT
Handgemaakte authentieke spantenten met houten palen die rondom zowel open als dicht kunnen. De Ivory tenten zijn in meerdere formaten beschikbaar.

SPIEGELTENT
Een spiegeltent is een grote ronde kiosktent gemaakt van hout en canvas met daarin een danssalon omgeven door spiegels en panelen van geslepen glas.

STRETCHTENT
Flexibel te bouwen Zuid-Afrikaanse stretchtenten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk om de tent op vele manieren op te bouwen.

PAGODETENT
Een pagodetent is een tent met een professionele look. Deze tent heeft een hoog puntdak, wat zorgt voor een sfeervol uiterlijk. Sterk én stijlvol, dat is wat deze pagodetent kenmerkt. 

Pagodetenten worden meestal toegepast met het formaat 5×5 meter. Er zijn ook andere formaten beschikbaar.

De pagodetenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wit, zand, zwart en transparant, en ze zijn gemakkelijk te koppelen aan een aluhal of een toiletvoorziening.

CREATIVE STRUCTURES
De structures zijn onderscheidende, hoogwaardige en innovatieve tenten met oog voor design en veiligheid. Op koudere momenten kunnen de transparante zijwanden gemonteerd worden. Door middel van koppelgoten kunnen de tenten aan elkaar worden gemonteerd. Er zijn verschillende formaten van 17 vierkante meter tot 175 vierkante meter per structure.