Frank de Bot Logo (F) Transparent

Kerstborrel

De kerstborrel is één van die bedrijfsevents waar je medewerkers echt naar uitkijken. Het is een uitstekend moment om de collega’s te bedanken voor hun inzet. 

We maken ons op voor een drukke decembermaand, boordevol kleine én grote events. Heb je hulp nodig bij de organisatie van een event of een toffe kerstborrel? We denken graag met je mee. We leveren stylingpakketten met bars, meubilair, Kerstdecoratie en méér. 

(Deels) zelf organiseren of uitbesteden?
We ontzorgen je graag en zo volledig mogelijk, dus desgewenst inclusief catering en personeel. Het is echter ook mogelijk dat je zélf de regie houdt en alles zelf organiseert. Daarbij kunnen wij desgewenst van een afstandje meekijken.

Geschenkenmarkt voor je personeel

Samen met onze partner ‘Zeg het met duiten’ bouwen we een heuse Geschenkenmarkt. Doe een Duit in het zakje van de medewerkers en laat ze zelf hun geschenken uitkiezen! Op de kerstmarkt is van alles ’te koop’.

Op de Geschenkenmarkt mogen medewerkers zelf hun geschenk(en) uitkiezen. Ze betalen met de Duiten (waarde wordt bepaald door de werkgever) en nemen de geshopte cadeaus direct mee naar huis! Hoe een geschenkenmarkt er voor jouw organisatie uitziet, is afhankelijk van vele factoren: het aantal medewerkers, het te besteden bedrag, het arrangement, de locatie, het aantal kraampjes, de shoptijden, de aankleding en nog veel meer.

Entertainment

Wij kunnen ook zorgen voor passend entertainment. Van een sfeervol kwartet bij een diner tot aan een swingende piano show, waarbij de voetjes van de vloer gaan.

En voor dat extra vleugje magie: overweeg ons Good Vibes Christmas kwartet! Deze getalenteerde muzikanten brengen de feestelijke sfeer naar jouw event met hun sfeervolle muziek.

En wat dacht je van The Great Guys? Dit zijn drie vrienden met een gezamelijke passie voor muziek. Authentieke, veelzijdige zangers met aanstekelijke humor. Groot qua stem, ieder op zijn eigen manier.
Met The Great Guys bent u voor elke gelegenheid verzekerd van een unieke act, waarbij het plezier en enthousiasme ervan afspat.

Christmas songs | Mindy & The Good Vibes Society

Sfeervolle locatie

Wil je je kerstevenement op eigen locatie organiseren? Dan denken wij graag met je mee en werken we samen een tof thema uit met een sfeer die bij jullie past. We bouwen jullie bedrijfsgebouw om tot een gezellige en sfeervolle feestruimte. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een externe feestlocatie waarbij we je graag van dienst zijn met ene sfeervolle inrichting die past bij jullie evenement.

Graag bespreken we jullie wensen voor jullie kerstevenement. Samen maken we er een topevenement van!

Catering

Ook kunnen wij met ons professionele team de catering verzorgen, waarbij we verrassende hapjes en drankjes serveren. Het kan vanalles zijn; een winterse BBQ, warm of koud buffet, walking dinner, sharing dinner of een gezellig foodtruckfestival met heerlijke streetfood gerechtjes en flammkuchen. Niets is te gek.

Ook voor de drankjes hebben we veel opties, van  (luxe) wijnen tot de lekkerste cocktails. En niet te vergeten onze heerlijke scroppino’s die we serveren uit onze scroppinobar. 

Aanvragen

Nouwens Transport | Grand Opening & kerstborrel

Bijzondere tentopstelling

Nouwens Transport | Kerstborrel

Hieronder staan verschillende foto’s en video’s van projecten die we voor klanten hebben mogen verzorgen.
Laat je inspireren!