Frank de Bot Logo (F) Transparent

onze vier pijlers

Elk maatwerk evenement steunt bij ons op vier stevige pijlers. We noemen die ‘onze vier c’s’. Waarom? Omdat ze alle vier met een c beginnen. Zo simpel kan het zijn. De basis van al onze activiteiten wordt gelegd door creatie, cultuur, culinair én communicatie. We zorgen ervoor dat die 4 c’s optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat alle elementen elkaar versterken tot één onvergetelijk geheel. Kijk en klik maar eens rond op deze pagina en ervaar met eigen ogen wát er per pijler allemaal mogelijk is.

CREATIE

CULTUUR

CULINAIR

COMMUNICATIE

creatie

Natuurlijk is creativiteit een niet weg te denken element van alle vier de pijlers. Maar als we het over creatie hebben, dan bedoelen we hier toch vooral de aankleding, de styling van de locatie. Ongeacht of het evenement nu op uw bedrijfslocatie, bij u thuis óf op een van onze locaties plaatsvindt: alles staat of valt bij een onvergetelijke ambiance. Wij bieden die veelal in een volledig naar wens ingerichte tent op maat. Dat is de plek waarvoor we gaan creëren. Dat begint al met het ontwikkelen en bedenken en komt volledig tot bloei bij het uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is: binnen én buiten, qua sfeer, aankleding, inrichting, verlichting én verdere styling. Zo krijgt u één overdonderend geheel, waarbij niet alleen uw gasten maar ook u zélf uw ogen uit zult kijken.

cultuur

De tweede c is die van cultuur. Die term vullen we nét zo breed voor u in, als u maar van ons zou verwachten. Wij kunnen bogen op een enorm netwerk binnen de wereld van show en entertainment. Daardoor maken wij van elk evenement gegarandeerd een spektakel, zoals u dat voor ogen heeft. Licht en geluid, muzikale artiesten en andere vermakelijke acts, laser- en vuurwerkshows: geen wens gaat ons te ver. Uw gasten zullen zich in een theater wanen en hun ogen uitkijken.

culinair

Deze c hadden we aanvankelijk catering genoemd. Het gaat immers om eten en drinken op locatie. Maar omdat wij de lat nu eenmaal hóóg leggen in alles wat we doen, vonden we culinair een betere benaming. Een geslaagd evenement kan immers niet zonder goed eten en drinken. Daarom kunt u bij ons culinair gezien op elk gewenst niveau insteken. U wilt een sterrenchef, die voor uw gasten live komt koken? Wij regelen het. De moderne topkok is immers een artiest, een genoegen om in actie te zien. U wilt eten en drinken in een bepaald thema? Ook daar zorgen wij voor. En het spreekt dan natuurlijk voor zich dat al dat lekkers óok nog eens gastvrij en vakkundig uitgeserveerd wordt. Zodat het in alle opzichten naar méér smaakt.

Communicatie

De laatste c staat voor communicatie. En daarmee bedoelen we niét dat we zorgen dat uw evenement in alle societyrubrieken opduikt (alhoewel: als u dat graag wilt …) maar praten we vooral over het goed en spectaculair neerzetten van de boodschap die u op uw gasten over wilt brengen. Een simpele projectie op een scherm is dan natuurlijk niet zo spannend. Maar er is nog zoveel méér mogelijk, waarmee u iedere toehoorder met open mond van verbazing achterlaat. Wij kennen ook op dit gebied het klappen van de zweep en nemen u graag mee in het ongekend ruime aanbod om een boodschap goed over te brengen.